Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél Győr város önkormá
  2008-01-23 18:17:13, szerda
 
  Nyílt levél Győr város önkormányzati képviselőihez

Szabó Róbert megyei kapitány 2008.01.23. 06:58

Győr város január 24-i Közgyűlése napirendi pontjaira való felkészülését segítve tájékoztatom a Magyar Gárda Wass Albert zászlóaljának (helyi szervezetének) a közelmúltban végzett tevékenységéről és a terveiről. Szükséges a tájékoztatás, mivel mind az országos, mind a helyi sajtó a kezdeti uszítás és vádaskodás után a történések teljes elhallgatását, vagy az elferdítését, ez által a sajtószabadság megsértését valósította meg. Itt ajánlom figyelmükbe Táncsics Mihály ,,A sajtószabadságról" írt nézeteit, mely 160 év távlatából a mai napig - az első szótól az utolsóig - semmit sem veszítettek aktualitásukból.



Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesület
Wass Albert zászlóalj






Nyílt levél Győr város önkormányzati képviselőihez


Adjon az Isten, képviselő uram!

Győr város január 24-i Közgyűlése napirendi pontjaira való felkészülését segítve tájékoztatom a Magyar Gárda Wass Albert zászlóaljának (helyi szervezetének) a közelmúltban végzett tevékenységéről és a terveiről.

Szükséges a tájékoztatás, mivel mind az országos, mind a helyi sajtó a kezdeti uszítás és vádaskodás után a történések teljes elhallgatását, vagy az elferdítését, ez által a sajtószabadság megsértését valósította meg. Itt ajánlom figyelmükbe Táncsics Mihály ,,A sajtószabadságról" írt nézeteit, mely 160 év távlatából a mai napig - az első szótól az utolsóig - semmit sem veszítettek aktualitásukból.

A szeptemberi toborzónkon meghirdetett adomány gyűjtés eredményeként a Mezőségi Őrzőkör segítségével a vicei kollégiumot támogattuk, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

Az októberi avatás után november 4-éről, - aminek nyilvános meggyászolása nem volt fontos a városnak - megemlékeztünk, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A novemberi toborzónkon meghirdetett adomány gyűjtés eredményeként a Familia Nagycsaládosok Egyesülete által legrászorultabbnak tartott húsz család 80 gyermekét leptük meg karácsonyi ajándékokkal, ruházattal, tartós élelmiszerrel 600.000.-Ft értékben egy bensőséges ünnepélyen. A húsz családból három cigány származású volt. A barna gyermek szempárokban nem a rettegés, hanem az öröm könnyeit láttuk, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

Felkerestünk több családot személyesen:
Győrújbaráton három gyerekét egyedül nevelő rokkant anyukát,
Gönyűn 4 gyerekes nagycsaládot,
Gyárvárosban 5 gyerekes nagycsaládot,
Likócson szellemi fogyatékos, mozgássérült gyermeket és testvérét,
Rajkán éber kómában fekvő kislányt és két testvérét, ahol apuka lebénult, emiatt a legnagyobb testvért ki kellett venni az iskolából, hogy tudja gondozni húgát és édesapját, amíg édesanya dolgozik.
Rajkán súlyos operáción átesett kisfiút és két testvérét,
Károlyházán 4 gyermekes nagycsaládot,
Péren súlyos beteg kisfiút és családját, gyűlöletkeltő és rasszista módon.

Január 12-én a Doni katasztrófáról, - aminek nyilvános meggyászolása nem volt fontos a városnak - megemlékeztünk, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A gárdisták elméjük művelése, a nemzettudat erősítése céljából rendszeresen részt vesznek neves történészek, sumerológos által tartott magyar és egyetemes őstörténetet oktató előadásokon, rovásírás órákon, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A gárdisták felkeresik elszakított nemzettestvéreinket, igyekezvén feledtetni velük a gyalázatos december negyedikét, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

Honvédelmi hagyományaink megőrzése céljából elkezdjük - az alkotmány által előírt, de az állam által megszüntetett - honvédelmi alapismeretek elméleti és gyakorlati oktatását, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A gárdisták egészségük és fizikai állóképességük megőrzése érdekében az ősi magyar harcművészetet a barantát elevenítik fel gyűlöletkeltő, rasszista módon.

Felkészülve a rendkívüli helyzetekre a gárdisták a katasztrófa védelem alapjait sajátítják el, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A magyar gazdaság, a magyar gazdák, a magyar ipar megmentése érdekében a gárdisták magyar gazda, magyar gyártó magyar termékét vásárolják magyar kereskedőtől, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A nemzettudatában megkorcsosított néppé gyúrt nemzet még élő hagyományőrző csoportjait a gárdisták népszerűsítik, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A rászoruló, nagycsaládban nevelkedő gyermekek számra ingyenes nyaralást szervezünk hagyományőrző táborokban, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

Ősztől beindítjuk az Attila Király Népfőiskolát, ahol ingyenesen tanulhatnak, bárki hallgatója lehet a magyar történelem, a magyar kultúra, a keresztény elkörcstan és a XXI. század témájú óráknak, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A gárdisták meghallgatnak minden segélykérő szót nemzettestvéreiktől, senkit sem hagynak magára, aki máshol hiába keres segítséget, gyűlöletkeltő, rasszista módon.

A gárdisták részt vesznek minden országos rendezvényen, amit a Gárda Alapító nyilatkozata, a Gárda Becsületkódexe, a Gárda Esküje, hitvallása szellemében gyűlöletkeltő, rasszista módon elöljárónk parancsba ad.

A Magyar Gárda mindennapi gyűlöletkeltéseit, rasszista megnyilvánulásait megtekintetik a www.magyargarda.hu és a www.magyargardakisalfold.gportal.hu honlapokon.

Szebb jövőt!



Szabó Róbert gárdista

megyei kapitány


******

Aki nem tudná annak itt mondom el, Pádár elvtárs a győri roma kissebségi önkormányzat elnyomott diszkriminált roma képviselője felszólította a város képviselőtestületét, és a pártokat, hogy határolódjanak el a Magyar Gárda helyi szakaszától és a nyilvános koszorúzásokon valamint az egyéb ünnepségeken ne vehessenek részt!

Ez okból e hét csütörtökén 2008. január 24. 15:00 órai kezdettel szimpátia tüntetést szervezünk a győri városháza parkolójában. kérünk mindenkit, hogy maximum 14:45-re érkezzen meg ,hogy együtt tudjunk bevonulni.

Köszönöm a sok segítő barátnak, hogy az -en és más fórumokon is terjesztik leveleinket és felhívásainkat!
Nekünk már csak ez az egy csatorna maradt a minél szélesebb nyilvánosság eléréséhez!
Innét már nincs hova hátrálni!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: aktualitásukból, tevékenységéről, megkorcsosított, nemzettudatában, becsületkódexe, katasztrófáról, nagycsaládosok, harcművészetet, megemlékeztünk, állóképességük, sajtószabadság, felhívásainkat, határolódjanak, koszorúzásokon, hagyományőrző, gyűlöletkeltő, meghallgatnak, népszerűsítik, önkormányzati, élelmiszerrel, képviselőihez, nagycsaládban, meggyászolása, alapismeretek, megszüntetett, hagyományaink, eredményeként, elhallgatását, szervezetének, zászlóaljának, felkészülését, győrújbaráton, megtekintetik, diszkriminált, felszólította, elferdítését, közelmúltban végzett, helyi sajtó, kezdeti uszítás, történések teljes, sajtószabadság megsértését, első szótól, utolsóig –, szeptemberi toborzónkon, vicei kollégiumot, októberi avatás, városnak –, novemberi toborzónkon, bensőséges ünnepélyen, húsz családból, barna gyermek, öröm könnyeit, Szabó Róbert, Magyar Gárda Wass Albert, Táncsics Mihály, Magyar Gárda Hagyományőrző, Kulturális Egyesület, Wass Albert, Mezőségi Őrzőkör, Familia Nagycsaládosok Egyesülete, Attila Király Népfőiskolát, Gárda Alapító, Gárda Becsületkódexe, Gárda Esküje, Magyar Gárda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Föld napja április 22  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  A végzet az  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Semmit ne higgy el  Szép estét kedves látogatóimna...  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  A Gömb  Ahogy emelkedik a rezgés...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Muratáj  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Naplemente  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Fodor Ákos költő,  A végzet az  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Esti kép  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  A fák lelke  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Mindenünk, amink van, amit sze...  Beney Zsuzsa - Sirató  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Vannak arcok  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 25  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Környezetvédelem 
Bejegyzés Címkék
közelmúltban végzett, helyi sajtó, kezdeti uszítás, történések teljes, sajtószabadság megsértését, első szótól, utolsóig &#8211, szeptemberi toborzónkon, vicei kollégiumot, októberi avatás, városnak &#8211, novemberi toborzónkon, bensőséges ünnepélyen, húsz családból, barna gyermek, öröm könnyeit, legnagyobb testvért, gárdisták elméjük, nemzettudat erősítése, gárdisták felkeresik, gyalázatos december, alkotmány által, állam által, gárdisták egészségük, barantát elevenítik, rendkívüli helyzetekre, katasztrófa védelem, magyar gazdaság, magyar gazdák, magyar ipar, gárdisták magyar, nemzettudatában megkorcsosított, gárdisták népszerűsítik, magyar történelem, magyar kultúra, keresztény elkörcstan, gárdisták meghallgatnak, gárdisták részt, győri roma, nyilvános koszorúzásokon, egyéb ünnepségeken, győri városháza, minél szélesebb, aktualitásukból, tevékenységéről, megkorcsosított, nemzettudatában, becsületkódexe, katasztrófáról, nagycsaládosok, harcművészetet, megemlékeztünk, állóképességük, sajtószabadság, felhívásainkat, határolódjanak, koszorúzásokon, hagyományőrző, gyűlöletkeltő, meghallgatnak, népszerűsítik, önkormányzati, élelmiszerrel, képviselőihez, nagycsaládban, meggyászolása, alapismeretek, megszüntetett, hagyományaink, eredményeként, elhallgatását, szervezetének, zászlóaljának, felkészülését, győrújbaráton, megtekintetik, diszkriminált, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.